Bryllupsmenu

Med mange års erfaring med catering til netop bryllupper, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af par og deres forskellige ønsker til den store dag. Hvert bryllup er unikt, og vi bestræber os på at give jer den bedste dag, som passer både til jeres ønsker og stil. 

Vi har herunder sammensat tre forskellige, men klassiske menuer, som egner sig rigtig godt til både det store eller det mindre bryllup. 

Det vil være muligt at mixe mellem menuerne. Der kan dog forekomme et lille tillæg til prisen, hvis en bestemt vare f.eks. ikke er i sæson og derfor afviger i pris. 

Hvis ikke menuen passer netop jer, så tilbyder vi også skrædderyede løsninger. 

Eksklusiv bryllupsmenu

Snacks

Tærte med svampe 

Rejechips med sichuanpeber og grillet peberfrugt 

Agurk med laksesalat og karse 

Forret

Lavvarmet kulmule med cremet græskar-puré, syltede græskar, purløgsolie og sprødt rispapir 

Mellemret

Rørt oksetatar, syltede løg, estragon mayo og sprøde chips

Hovedret

Langtidstilberedt okse i timian med pommes anna, sellericreme, grillede rødder, kål og pebersauce 

Dessert

Luftig hvid chokolademousse med æbler i citronmarinade, æblesorbet, sprød karamel og hengemte rabarber  

 

Eksklusiv bryllupsmenu

Snacks

Tapioka med blåmusling og grillet mayo 

Krustade med jomfruhummer og tomat 

Tærte med cremefraiche og purløg 

Forret

Røget laks med agurk, syltede æbler, hengemte beder og dildmayonnaise

Mellemret

Asparges, sauce musselin, håndpillede rejer og urter 

Hovedret

Kalvefilet i citron & salvie, vol au vent med nye spæde grøntsager, gulerodspure og lys kalveglace 
– nye kartofler i urter a-part 

Dessert

Friske bær vendt i citron og hyld, kærnemælks pannacotta, vaniljeis og skovsyre 

Eksklusiv bryllupsmenu

Snacks

Sprød rug med tatar og estragonmayo 

Tærte med tun, soya og chili 

Rejechips med grillet laks og teriyaki

Forret
Stegte kammuslinger med variation af blomkål

Mellemret
Carpaccio med parmesan, svampemayo, oliven og sprøde croutoner

Hovedret

Sprængt fjerkræ med græskar, jordskokke og sauce blanquette 

Hertil serveres små kartofler

Dessert
Gateau marcel med hindbærsorbet og sprød tuille 

Priser

Snacks 130,- 

3 retters 365,- 

4 retters 435,-

Natmad fra 85,- 

Det med småt 

Ved specialdesignede menuer kan prisen variere – kontakt os gerne

Alle priser er eksklusiv personale 

Det er muligt at mixe mellem menuerne, dog kan der forekomme et lille tillæg, hvis f.eks. råvarerne ikke er i sæson 

Personale priser

Prisen pr time 

450,- pr kok

300,- pr køkkenassistent 

350,- pr tjener

* Ved ændringer i menuen f.eks. ved allergener/specialkost opkræves der en merpris på 35,- per ret* 

Mangler i stadig det helt rigtige lokale til drømmebrylluppet?

Vi har flere samarbejdspartnere  som kan være behjælpelige med lige netop dette 

Trustpilot