Bryllupsmenu
Med mange års erfaring med catering til netop bryllupper, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af par og deres forskellige ønsker til den store dag. Hvert bryllup er unikt, og vi bestræber os på at give jer den bedste dag, som passer både til jeres ønsker og stil.
Vi har herunder sammensat tre forskellige, men klassiske menuer, som egner sig rigtig godt til både det store eller det mindre bryllup.
Det vil være muligt at mixe mellem menuerne. Der kan dog forekomme et lille tillæg til prisen, hvis en bestemt vare f.eks. ikke er i sæson og derfor afviger i pris.
Hvis ikke menuen passer netop jer, så tilbyder vi også skrædderyede løsninger.
Eksklusiv bryllupsmenu
Snacks
Tærte med svampe
Rejechips med sichuanpeber og grillet peberfrugt
Agurk med laksesalat og karse
Forret
Lavvarmet kulmule med cremet græskar-puré, syltede græskar, purløgsolie og sprødt rispapir
Mellemret
Rørt oksetatar, syltede løg, estragon mayo og sprøde chips
Hovedret
Langtidstilberedt okse i timian med pommes anna, sellericreme, grillede rødder, kål og pebersauce
Dessert
Luftig hvid chokolademousse med æbler i citronmarinade, æblesorbet, sprød karamel og hengemte rabarber
Eksklusiv bryllupsmenu
Snacks
Tapioka med blåmusling og grillet mayo
Krustade med jomfruhummer og tomat
Tærte med cremefraiche og purløg
Forret
Røget laks med agurk, syltede æbler, hengemte beder og dildmayonnaise
Mellemret
Asparges, sauce musselin, håndpillede rejer og urter
Hovedret
Kalvefilet i citron & salvie, vol au vent med nye spæde grøntsager, gulerodspure og lys kalveglace
– nye kartofler i urter a-part
Dessert
Friske bær vendt i citron og hyld, kærnemælks pannacotta, vaniljeis og skovsyre
Eksklusiv bryllupsmenu
Snacks
Sprød rug med tatar og estragonmayo
Tærte med tun, soya og chili
Rejechips med grillet laks og teriyaki
Forret
Stegte kammuslinger med variation af blomkål
Mellemret
Carpaccio med parmesan, svampemayo, oliven og sprøde croutoner
Hovedret
Sprængt fjerkræ med græskar, jordskokke og sauce blanquette
Hertil serveres små kartofler
Dessert
Gateau marcel med hindbærsorbet og sprød tuille
Priser
Snacks 130,-
3 retters 365,-
4 retters 435,-
Natmad fra 85,-
Det med småt
Ved specialdesignede menuer kan prisen variere – kontakt os gerne
Alle priser er eksklusiv personale
Det er muligt at mixe mellem menuerne, dog kan der forekomme et lille tillæg, hvis f.eks. råvarerne ikke er i sæson
Personale priser
Prisen pr time
450,- pr kok
300,- pr køkkenassistent
350,- pr tjener
* Ved ændringer i menuen f.eks. ved allergener/specialkost opkræves der en merpris på 35,- per ret*
Mangler i stadig det helt rigtige lokale til drømmebrylluppet?
Vi har flere samarbejdspartnere som kan være behjælpelige med lige netop dette